Hva er et online kurs?

Online kurs er nettbasert undervisning som du kan følge hjemme, på hytta eller i utlandet, kort sagt hvor som helst der du kan logge deg på internett. Etter at du har har bestilt kurset blir du automatisk logget inn i kursportalen. Der kan du se videoene i ditt eget tempo, og lære når du har overskudd og tid! Videoene kan du se om og om igjen – så mange ganger du vil i et helt år. Dette kurset består av mange videoer og du kan laste ned et tilhørende kompendie, et arbeidsark i PDF-format. Disse vil hjelpe deg i læringen din. Kursene er lagt opp lettfattelig og pedagogisk.

Kursoversikt:

kr1500

Modul 1 – Lek med farger

Å male starter med fargene. Syntes du det er vanskelig å få til fine farger og harmonier i maleriene dine? Ønsker du å lære mer om fargelære? I dette kurset lærer jeg deg fargeblandinger med kun 5 farger. Du lærer å blande all verdens lekre fargetoner og i tillegg lærer du noen teknikker som kan være spennende og gode å ta med.
kr2200

Modul 2 – Lær “hemmelighetene”

Har du malt en del, men føler at du stagnerer? Kjenner du av og til på følelsen av at det er noe som mangler i maleriene dine? At du gjerne skulle hatt mer grunnleggende kunnskaper? Eller er du nybegynner som ønsker å lære det grunnleggende? I dette kurset lærer jeg deg ”hemmelighetene” som profesjonelle kunstnere benytter seg av. Denne kunnskapen kan være det som tar maleriene dine til et helt nytt nivå.
kr2200

Modul 3 – Fra foto til maleri

Tar du mange fotografier du har lyst til å gjøre om til gode malerier, men føler det er utfordrende å få maleriet slik du ønsker? Kanskje du ikke får det så malerisk og fritt som du så for deg? I dette kurset viser jeg deg hva som er viktig å tenke på. Hvordan du går frem for å løse det maleriske. Ut i fra et foto lærer jeg deg tre vidt forskjellige måter å løse oppgaven på.

Modul 4 – Abstrakt maleri

Liker du å leke deg med farger og former i maleriene dine? Ønsker du å male abstrakte malerier, men syntes det er utfordrende? Av og til får du en følelse av at det er noe grunnleggende som mangler for å få maleriet slik du ønsker. I dette kurset lærer jeg deg hvordan du tenker når du skal male abstrakt. Hva som er viktig og hva som er uviktig. Du lærer å bevege deg fra det kjente og over i det ”ukjente” som det abstrakte formspråket er.
KURSET ER FERDIG

Få maks ut av maleriene

KURSET ER FERDIG
Kurset er ferdig

Få maks ut av maleriene – vår 2021

Du får være med på 5 direktesendte kursmøter på Zoom + tilgang til 4 moduler med opplæringsvideoer i ett år fra bestillingsdato. "Få maks ut av maleriene" er kurset som vil gi deg stor forståelse i hvordan lage gode malerier. Kursstart: 4. mai 2021.
kr4900

Få maks ut av maleriene – høst 2021

Du får være med på 5 direktesendte kursmøter på Zoom + tilgang til 4 moduler med opplæringsvideoer i ett år fra bestillingsdato. "Få maks ut av maleriene" er kurset som vil gi deg stor forståelse i hvordan lage gode malerier. Kursstart: 21. september 2021.
kr1290

Naturen viser vei – høst 2021

Fra foto til maleri: 4 forskjellige høstmotiv hvor du får oppskriften fra A-Å.
« » side 1 / 2

X