Hva er et online kurs?

Online kurs er nettbasert undervisning som du kan følge hjemme, på hytta eller i utlandet, kort sagt hvor som helst der du kan logge deg på internett. Etter at du har har bestilt kurset blir du automatisk logget inn i kursportalen. Der kan du se videoene i ditt eget tempo, og lære når du har overskudd og tid! Videoene kan du se om og om igjen – så mange ganger du vil i et helt år. Dette kurset består av mange videoer og du kan laste ned et tilhørende kompendie, et arbeidsark i PDF-format. Disse vil hjelpe deg i læringen din. Kursene er lagt opp lettfattelig og pedagogisk.

Kursoversikt:

kr4990

Få maks ut av maleriene – 2023

I dette kurset lærer du basiskunnskapene som er grunnmuren i enhver kunstutdannelse. Etter endt kurs vil du ha nøklene som gir deg kunnskapen du trenger for å male det DU måtte ønske – enten det er naturalistisk, abstrakt, natur, hav, hus, portrett, akt eller stilleben.
kr1500

Modul 1 – Lek med farger

All maling starter med fargene. Jeg viser deg hvordan du kan lage all verdens fargetoner av bare fem farger; rød, gul, blå, sort og hvit. På en lettfattelig og pedagogisk måte lærer du hvordan du kan trylle frem de lekreste farger. Kurset passer for deg som ønsker å bli god til å bruke fargene, enten du er nybegynner eller viderekommen.

X