Online malekurs

Lær å male – helt i ditt eget tempo! Kursene er bygget opp lettfattelig og pedagogisk med online videoer som tar deg steg for steg. Videoene kan du se så mange ganger du vil. Kursene har varighet på ett år fra bestillingsdato.
 

kr490

Modul 1 – Lek med farger

Det å male starter med fargene. Enten du er helt nybegynner eller videregående er dette kurset en kilde til god fargekunnskap. Lær hvordan du blander dine egne fargetoner, lettfattelig og pedagogisk. I slutten av kurset vil du lære å male et enkelt landskap.

Les mer

kr890

Modul 2 – Lær «hemmelighetene»

I dette kurset lærer jeg deg «hemmelighetene» – kunstteorien som alle profesjonelle kunstnere benytter seg av. Lær om komposisjon, komplementærfarger, perspektiv og dybde, lys og skygge – for å nevne noe.

Les mer

kr890

Modul 3 – Fra foto til maleri

Lær hvordan du kan lage tre vidt forskjellige malerier med utgangspunkt i det samme fotografiet. Du vil få oppskriften på tre forskjellige teknikker.

Les mer

kr890

Modul 4 – Mot det abstrakte

Lær å forenkle ved å kun bruke flatene og hvorfor komplementærfargene er viktig for maleriet. I tillegg vil du også lære mye om sort/hvit-kontraster.

Les mer


Hva er et online kurs?

Online kurs er nettbasert undervisning som du kan følge hjemme, på hytta eller i utlandet, kort sagt hvor som helst der du kan logge deg på internett. Etter at du har har bestilt kurset blir du automatisk logget inn i kursportalen. Der kan du se videoene i ditt eget tempo, og lære når du har overskudd og tid! Videoene kan du se om og om igjen – så mange ganger du vil i et helt år. Dette kurset består av mange videoer og du kan laste ned et tilhørende kompendie, et arbeidsark i PDF-format. Disse vil hjelpe deg i læringen din. Kursene er lagt opp lettfattelig og pedagogisk.

X