Online malekurs

Lær å male – helt i ditt eget tempo! Kursene er bygget opp lettfattelig og pedagogisk med online videoer som tar deg steg for steg. Videoene kan du se så mange ganger du vil. Kursene har varighet på ett år fra bestillingsdato.
 

kr4990

Få maks ut av maleriene – 2023

I dette kurset lærer du basiskunnskapene som er grunnmuren i enhver kunstutdannelse. Etter endt kurs vil du ha nøklene som gir deg kunnskapen du trenger for å male det DU måtte ønske – enten det er naturalistisk, abstrakt, natur, hav, hus, portrett, akt eller stilleben.
kr1500

Modul 1 – Lek med farger

All maling starter med fargene. Jeg viser deg hvordan du kan lage all verdens fargetoner av bare fem farger; rød, gul, blå, sort og hvit. På en lettfattelig og pedagogisk måte lærer du hvordan du kan trylle frem de lekreste farger. Kurset passer for deg som ønsker å bli god til å bruke fargene, enten du er nybegynner eller viderekommen.

Hva er et online kurs?

Online kurs er nettbasert undervisning som du kan følge hjemme, på hytta eller i utlandet, kort sagt hvor som helst der du kan logge deg på internett. Etter at du har har bestilt kurset blir du automatisk logget inn i kursportalen. Der kan du se videoene i ditt eget tempo, og lære når du har overskudd og tid! Videoene kan du se om og om igjen – så mange ganger du vil i et helt år. Dette kurset består av mange videoer og du kan laste ned et tilhørende kompendie, et arbeidsark i PDF-format. Disse vil hjelpe deg i læringen din. Kursene er lagt opp lettfattelig og pedagogisk.

X