Online malekurs

Lær å male – helt i ditt eget tempo! Kursene er bygget opp lettfattelig og pedagogisk med online videoer som tar deg steg for steg. Videoene kan du se så mange ganger du vil. Kursene har varighet på ett år fra bestillingsdato.
 

kr1290

Naturen viser vei – høst 2021

Fra foto til maleri: 4 forskjellige høstmotiv hvor du får oppskriften fra A-Å.

Les mer

kr4900

Få maks ut av maleriene – høst 2021

Du får være med på 5 direktesendte kursmøter på Zoom + tilgang til 4 moduler med opplæringsvideoer i ett år fra bestillingsdato. "Få maks ut av maleriene" er kurset som vil gi deg stor forståelse i hvordan lage gode malerier. Kursstart: 21. september 2021.

Les mer

kr2200

Modul 3 – Fra foto til maleri

Tar du mange fotografier du har lyst til å gjøre om til gode malerier, men føler det er utfordrende å få maleriet slik du ønsker? Kanskje du ikke får det så malerisk og fritt som du så for deg? I dette kurset viser jeg deg hva som er viktig å tenke på. Hvordan du går frem for å løse det maleriske. Ut i fra et foto lærer jeg deg tre vidt forskjellige måter å løse oppgaven på.

Les mer

kr2200

Modul 2 – Lær “hemmelighetene”

Har du malt en del, men føler at du stagnerer? Kjenner du av og til på følelsen av at det er noe som mangler i maleriene dine? At du gjerne skulle hatt mer grunnleggende kunnskaper? Eller er du nybegynner som ønsker å lære det grunnleggende? I dette kurset lærer jeg deg ”hemmelighetene” som profesjonelle kunstnere benytter seg av. Denne kunnskapen kan være det som tar maleriene dine til et helt nytt nivå.

Les mer

kr1500

Modul 1 – Lek med farger

Å male starter med fargene. Syntes du det er vanskelig å få til fine farger og harmonier i maleriene dine? Ønsker du å lære mer om fargelære? I dette kurset lærer jeg deg fargeblandinger med kun 5 farger. Du lærer å blande all verdens lekre fargetoner og i tillegg lærer du noen teknikker som kan være spennende og gode å ta med.

Les mer


Hva er et online kurs?

Online kurs er nettbasert undervisning som du kan følge hjemme, på hytta eller i utlandet, kort sagt hvor som helst der du kan logge deg på internett. Etter at du har har bestilt kurset blir du automatisk logget inn i kursportalen. Der kan du se videoene i ditt eget tempo, og lære når du har overskudd og tid! Videoene kan du se om og om igjen – så mange ganger du vil i et helt år. Dette kurset består av mange videoer og du kan laste ned et tilhørende kompendie, et arbeidsark i PDF-format. Disse vil hjelpe deg i læringen din. Kursene er lagt opp lettfattelig og pedagogisk.

X