Modul 2 – Lær “hemmelighetene”

kr 2200


• Kurset inneholder 25 videoer
• Nedlastbart kompendie/arbeidshefte i PDF-format
• Varighet: 1 år fra bestillingsdato

Hva er et online kurs?

Online kurs er nettbasert undervisning som du kan følge hjemme, på hytta eller i utlandet, kort sagt hvor som helst der du kan logge deg på internett. Etter at du har har bestilt kurset blir du automatisk logget inn i kursportalen. Der kan du se videoene i ditt eget tempo, og lære når du har overskudd og tid! Videoene kan du se om og om igjen – så mange ganger du vil i et helt år. Dette kurset består av mange videoer og du kan laste ned et tilhørende kompendie, et arbeidsark i PDF-format. Disse vil hjelpe deg i læringen din. Kursene er lagt opp lettfattelig og pedagogisk.

Kategori:

Beskrivelse

I dette kurset lærer jeg deg “hemmelighetene” – kunstteorien som alle profesjonelle kunstnere benytter seg av. Når du har gått gjennom denne modulen og praktiserer lærdommen, er det lettere å skille seg ut fra ”alle de andre”.

I denne modulen lærer du om komposisjon, komplementærfarger, perspektiv og dybde, lys og skygge – for å nevne noe. Aha-opplevelsene vil stå i kø for deg. Du vil ikke bare se på din egen kunst med helt nye øyne, men også på alle andres.

Dette er den viktigste læringsmodulen i tillegg til Modul 1 Lek med farger.

Kurset passer for deg som er helt nybegynner. Det er her du legger grunnlaget for din videre utvikling.
Dette er også for deg som har malt lenge, men som føler du mangler grunnleggende kunnskap og forståelse for å lage et bra maleri.


• Kurset inneholder 25 videoer
• Nedlastbart kompendie/arbeidshefte i PDF-format
• Varighet: 1 år fra bestillingsdato

X