Modul 3 – Fra foto til maleri

kr 2200


• Kurset inneholder 27 videoer
• Nedlastbart kompendie/arbeidshefte i PDF-format
• Varighet: 1 år fra bestillingsdato

Hva er et online kurs?

Online kurs er nettbasert undervisning som du kan følge hjemme, på hytta eller i utlandet, kort sagt hvor som helst der du kan logge deg på internett. Etter at du har har bestilt kurset blir du automatisk logget inn i kursportalen. Der kan du se videoene i ditt eget tempo, og lære når du har overskudd og tid! Videoene kan du se om og om igjen – så mange ganger du vil i et helt år. Dette kurset består av mange videoer og du kan laste ned et tilhørende kompendie, et arbeidsark i PDF-format. Disse vil hjelpe deg i læringen din. Kursene er lagt opp lettfattelig og pedagogisk.

Kategori:

Beskrivelse

I Modul 3 – Fra foto til maleri – viser jeg deg hvordan du kan lage tre vidt forskjellige malerier med utgangspunkt i det samme fotografiet. Du vil få oppskriften på tre forskjellige teknikker.

Først vil du lære å male ganske naturalistisk. Deretter vil du bevege deg over i et løsere og lettere uttrykk med spatel. Til slutt hvordan du kan ta i bruk kunnskapen om komplementærfargene og lage et spennende uttrykk med grove penselstrøk.

Denne modulen er basert på informasjon du finner i Modul 1 (Lek med farger) og Modul 2 (Lær “hemmelighetene”). Kurset er også frittstående og er for deg som ønsker å lære maleteknikker.


• Kurset inneholder 27 videoer
• Nedlastbart kompendie/arbeidshefte i PDF-format
• Varighet: 1 år fra bestillingsdato

X