Maler du? Eller går du med en drøm om å begynne?

På mine malekurs lærer du basiskunnskap om fargelære, komposisjon og kunsten å se. Du får hele min livslange erfaring som veileder og motivator. I tillegg får du all min kunnskap om medier og teknikker som jeg har arbeidet med i mer enn 35 år.
I min egen kunst er jeg like fortrolig med det abstrakte som det mer naturtro eller figurative formspråket. Som kursholder ser jeg dette som essensielt. Jeg kan veilede deg med det du trenger, slik at du kan finne ditt uttrykk.

Erfaringene jeg har gjort meg gjennom alle disse årene, har jeg satt sammen til forskjellige kursopplegg. Min intensjon er å gi deg grunnleggende kunnskaper slik at du, ved å ta ett skritt av gangen, kan føre deg til ditt unike uttrykk.

Kursoppleggene mine passer IKKE for deg som tror det er meg som skal male maleriet for deg. Jeg veileder, forklarer og viser – men den viktigste jobben må du gjøre selv. Jeg kan ikke garantere deg at du vil bli en fantastisk maler som lager fantastiske malerier. Men jeg vet at om du øver og går inn i materien med et åpent sinn, vil du finne gode øyeblikk av tilfredstillelse, undring og glede. Å male sitt eget maleri er som andre ting en skal lære. For å oppnå gode resultater er det tålmodighet og øvelse som gjelder.

Mine kurs passer godt for deg som er helt nybegynner eller for deg som har malt en stund. De passer for deg som ønsker å lære fra bunnen av og for deg som er nysgjerrig og som liker å eksperimentere. Mine erfaringer, og ikke minst, gleden ved å skape, har jeg lyst til å dele med deg.

Introduksjonsvideo til online malekurs

HVA ER ET ONLINE KURS?

Det er nettbasert undervisning som du kan følge hjemme, på hytta, i utlandet, kort sagt hvor som helst der du kan logge deg på nett.

Etter at du har har bestilt kurset blir du automatisk logget inn i kursportalen. Der kan du se videoene i ditt eget tempo, og lære når du har overskudd og tid! Videoene kan du se om og om igjen – så mange ganger du vil. Online-kurset består av mange videoer, flere av dem med tilhørende arbeidsark i PDF-format som du kan laste ned. Disse vil hjelpe deg i læringen din. Kursene er lagt opp lettfattelig og pedagogisk.