Kurset er fullt.

Få maks ut av maleriene

Nytt kurs settes opp i januar 2025.

I dette nettbaserte kurset lærer du de viktige basiskunnskapene. Du lærer ABC-en som alle profesjonelle kunstnere bruker i sine malerier.

Dette er grunnleggende kunnskaper du bør kjenne til enten du ønsker å male naturalistisk eller abstrakt. Læringen gjør at du enklere lager bedre malerier.

 

Se video for mer informasjon >>

Hvem passer kurset for?

Kurset passer for deg som er nybegynner og som har lyst til å begynne å male. Det vil også passe for deg som har malt en stund. Kjenner du at du mangler riktig verktøy for å komme videre i utviklingen din? Da vil dette kurset være midt i blinken for deg. Jeg har hjulpet hundrevis av deltakere, nybegynnere og øvede.

Hva får du?

  • Kurset er delt opp i 4 video-moduler + en bonusmodul
  • Modulene med alle videoene ligger klare i kursportalen
  • Modul 1 "Lek med farger" får du tilgang til med én gang
  • Hver modul inneholder læringsvideoer med nedlastbart kompendie/arbeidshefte i PDF-format
  • 5 direktesendte kurskvelder hvor jeg coacher hver enkelt og gruppen. Disse kveldene gir erfaringsmessig mye nyttig læring.
  • Tilgang til lukket Facebook-gruppe
  • Jeg følger deg i ca. 4 måneder. Du vil få god tid til å integrere all læringen - og ikke minst, du vil ha tilgang på meg som coach som kan rettlede deg når du står fast
  • Du har tilgang til kursinnholdet og Facebook-gruppen i et helt år

 

Dette kurset gir deg tid!

Kurset gir deg tid til å integrere læringen. Du får flere uker til å øve mellom hver modul.

Dette er viktig for mange deltakere. Kanskje også for deg?

Modulene

 

MODUL 1

Lek med farger

Det å male starter med fargene.
Med bare fem farger lærer du hvor lett du kan blande deg frem til all verdens fargetoner. Når du tar i bruk denne læringen i dine egne malerier, vil du se at disse får en helt spesiell glød. Dette fordi alle fargene springer ut fra samme kilde.

Du vil også lære flere teknikker og via «leken» finne frem den barnlige gleden over hva som utspiller seg foran øynene dine.

MODUL 2

Komposisjon

I denne modulen vil du lære komposisjonsreglene og da særlig det gylne snitt. Mange deltakere blir forundret når de lærer dette med «størrelser i forhold til hverandre» og hvor mye denne kunnskapen har å si for maleriet. Du vil også lære om komplementærfarger og hvorfor denne kunnskapen er viktig.

Komposisjonslæren, sammen med fargelæren, er det som vil gjøre det lettere for deg å komme videre i et maleri du står fast i.

MODUL 3

Perspektiv og dybde

I denne modulen vil du lære hvordan du kan skape dybde i maleriet med å bruke fargene på riktig måte og hvordan linjer kan hjelpe deg å skape dybdevirkning.

MODUL 4

Hvordan skape form

I denne modulen vil du lære å skape form med lys og skygge. Denne læringen er viktig om du ønsker å male akt, portrett, frukt, blomster, dyr, natur osv. Du vil også lære hvor viktig det er å bryte formatet for å skape mer spenning i maleriene.

BONUS-MODUL

Hvordan bruke gull og sølv i maleriene

I denne modulen viser jeg deg hvordan du kan bruke metall som spennende effekter i maleriene dine.

Nytt kurs starter i januar 2025.

Vil ha beskjed når påmeldingen starter?

Sett deg opp på en uforpliktende venteliste.
Da vil du være blant de første som får beskjed når nytt kurs settes opp.

Sett meg på ventelisten

Hva sier tidligere kursdeltagere?

- Vi får oppleve meistring og blir kreative.


Hadde ikke trodd Livesendingene skulle være så givende. De fletter sammen all læringen. Vi forstår grunnteorien, får instruksjoner, blir nysgjerrige, inspirerte.

Vi får oppleve meistring og blir kreative. Det fine er at hver enkelt deltaker blir oppmuntra til å arbeide ut fra eget erfaringsgrunnlag. Jeg opplever Siri og slik kurset er satt sammen som svært seriøst, grundig, pedagogisk, lærerikt og ikke minst, inspirerende. Jeg ivrer for å kunne delta på flere av hennes kurs.

Marit Tjoflot

- Så inspirerende!


Begrepet Maleglede passer veldig godt for deg 😃 du formidler masse entusiasme, glede og solid kompetanse. Så inspirerende, ivaretagende og kjekt å være med.

Kirsten Øgrey Tønnessen

- Jeg har fått en grunnmur for min maleglede.


Jeg har vært så heldig å ha fått være med på en malereise med dyktige Siri som reiseleder. Måten kurset var bygd opp steg for steg, med grunnleggende kunnskap og utfordrende og morsomme oppgaver har vært veldig bra.

Det har vært inspirerende og lærerikt, og jeg har fått en grunnmur for min maleglede. Nå er det opp til meg, øve og øve for å forstå og lære mer. Takk ❤️

Kirsten Elvsveen