KURS

Digitale malekurs


Her finner du oversikt over digitale malekurs med Siri som coach.

Kurs: Fra naturalistisk til abstrakt

Fra naturalistisk til abstrakt

Oppstart onsdag 28. august 2024.
Påmeldingen har åpnet.

Les mer og meld deg på
Kurs: Få maks ut av maleriene

Få maks ut av maleriene

Kurset er fullt.
Nytt kurs settes opp i januar 2025.

Les mer om kurset

- Jeg kan anbefale dette kurset på det varmeste


Tusen takk for et fantastisk flott kurs «Fra naturalistisk til abstrakt».

Siri er en dyktig pedagog og meget inspirerende å lytte til. Det er lett å forstå det hun forklarer. Dette kurset har lært meg å bruke farger på en ny måte. Det har lært meg tålmodighet og også åpnet for å tenke nytt om hvordan jeg løser en oppgave. Hvordan jeg kan bruke et foto som inspirasjon og gjøre det om til mitt personlige maleri. Føler jeg har vokst mye på disse månedene kurset har vart.

Det har vært mange oppgaver, men utrolig spennende. Jeg kan anbefale dette kurset på det varmeste.

Oddny O. Olaussen

- Vi slipper å bli sammenlignet med andre


Det har absolutt skjedd noe med hvordan jeg ser og opplever abstrakt kunst etter dette kurset. Jeg har blitt mer oppmerksom på formene i naturen rundt meg, men også på fargene. Jeg er blitt dristigere i fargebruken og tør mye mer enn før. Du har gitt tilbakemeldinger, lærdom og erfaring som gjør at jeg tror mer på meg selv og det jeg lager. Jeg er ikke lenger så hjelpeløs, men er blitt bedre i stand til å vurdere eget arbeid.

Du oppmuntrer alle til å finne sitt eget uttrykk. Vi slipper å bli sammenlignet med andre. Alle oppmuntres, du finner alltid noe å rose oss for! Samtidig får vi ideer til hvordan maleriet kan bli enda bedre. Det er så viktig, denne formen for oppmuntring! Du får meg til å kjenne at jeg har faktisk noe å bidra med, jeg også! Tusen takk, Siri!

Ingunn Brox

- Malegleden er tilbake igjen!


Jeg har gått på flere kurs hos Siri og lært veldig mye. Hun har lært meg masse om farger og fargeblanding, som gjør at jeg mye enklere får fargene til å harmonere. Nå bruker jeg kun primærfargene.

Siste kurs, Fra naturalistisk til abstrakt, var et kjempeflott malekurs. Du har vært veldig engasjert og til stede i alle dine tilbakemeldinger og du har sett hver enkelt i kurset. Du har, ved hjelp av din brede kunnskap, erfaring og ikke minst, formidlingsevne, fått meg til å stole mer på meg selv i maleprosessen. Dette har gitt meg masse nyttig ballast som jeg vil bruke framover. Malegleden er tilbake igjen 😊
Tusen takk!

Svanaug Anstad