​Maleglede.no, ved Siri Årdal, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra Maleglede.no. Hjemmel for behandling av personopplysninger er personopplysningsloven § 8 a), jf. § 11. Det behandles ikke sensitive personopplysninger på nettstedet.

Hvilke personopplysninger behandles?
Personopplysningene som behandles på nettstedet er den informasjon som legges inn ved bestilling av tjenester fra Maleglede.no, samt at nettstedet opererer med informasjonskapsler (cookies).

Informasjonskapsler (cookies)
Når du besøker vårt nettsted vil nettleseren din laste ned informasjonskapsler (cookies). Dette er små tekstfiler som utveksles mellom nettleseren din og vårt nettsted og som brukes for å få nettstedet til å fungere best mulig.
Som nettbruker kan du velge å avvise lagring og bruk av informasjonskapsler. Vi anbefaler Post- og teletilsynets nettsted nettvett.no for beskrivelse av hvordan du kan akseptere eller avvise informasjonskapsler.

Hvor hentes opplysningene fra?
Personopplysningene som behandles på nettstedet, hentes inn fra den enkelte bruker ved at vedkommende taster inn sin informasjon i bestillingsskjema. Maleglede.no innhenter ingen informasjon om kunden utover det kunden selv legger inn.

Tjenester som benyttes
LeadPages: Verktøy for å lage landingssider for å samle inn e-postadresser til de som er interessert i teamet.
For LeadPages sin policy, se her: https://www.leadpages.net/privacy

MailChimp: E-post-verktøy til å samle, administrere og sende e-poster.
For MailChimp sin policy, se her: https://mailchimp.com/legal/privacy/

Rettigheter, innsyn og sletting av personopplysninger
Norsk lov gjelder for bruk av nettstedet, herunder personopplysningsloven og ekomloven.

Den registrerte har rett til innsyn i egne personopplysninger som er registrert ved nettstedet, samt krav om retting eller sletting av mangelfulle eller uriktige opplysninger.
For mer informasjon om dette, se personopplysningsloven: https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2000-04-14-31 og www.datatilsynet.no.

Avmelding av e-postutsendelser: Kundeopplysningene som lagres kan slettes ved at kunden selv klikker på avmeldingslinken i en av e-postene som sendes ut. Da slettes navn, epost og ellers alle opplysninger knyttet til e-postadressen.

Utleveres opplysningene til tredjeparter?
Ingen personopplysninger utleveres fra nettstedet eller fra behandlingsansvarlig.

Kontaktinformasjon:
Siri Årdal
e-post: siri@maleglede.no
Org.nr.: 934 446 232