REFERANSER

Få maks ut av maleriene- Eg ivrar for å kunna delta i fleire av hennar kurs.


Eg tenkte ikkje at det å vera med i fb-gruppa skulle vera så nyttig og givende. Den støttar og inspirerer. Dess meir dei andre og eg sjølv deler, dess meir får eg att, både frå dei andre deltakarane og ikkje minst frå Siri, som heile tida er tilgjengeleg, gir grundig og tydelege respons, tips om vegen vidare, pushar på.

Hennar individuelle oppfølging og bruk av deltakargruppa var for meg uventa.

Eg opplever Siri og slik kurset er sett saman som svært seriøst, grunndig, pedagogisk, lærerikt og inspirerande. Eg ivrar for å kunna delta i fleire av hennar kurs.

Marit Tjoflåt

- Så inspirerende!


Begrepet Maleglede passer veldig godt for deg 😃 du formidler masse entusiasme, glede og solid kompetanse. Så inspirerende, ivaretagende og kjekt å være med.

Kirsten Øgrey Tønnessen

- Jeg har fått en grunnmur for min maleglede.


Jeg har vært så heldig å ha fått være med på en malereise med dyktige Siri som reiseleder. Måten kurset var bygd opp steg for steg, med grunnleggende kunnskap og utfordrende og morsomme oppgaver har vært veldig bra.

Det har vært inspirerende og lærerikt, og jeg har fått en grunnmur for min maleglede. Nå er det opp til meg, øve og øve for å forstå og lære mer. Takk ❤️

Kirsten Elvsveen

Disse referansene er etter kurset
"Få maks ut av maleriene"

Neste kurs starter allerede 31. januar 2023.
Vil du være med?

Les mer og meld deg på!

 Les også disse referansene:

Fra naturalistisk til abstrakt