REFERANSER

Fra naturalistisk til abstrakt

- Jeg kan anbefale dette kurset på det varmeste


Tusen takk for et fantastisk flott kurs «Fra naturalistisk til abstrakt».

Siri er en dyktig pedagog og meget inspirerende å lytte til. Det er lett å forstå det hun forklarer. Dette kurset har lært meg å bruke farger på en ny måte. Det har lært meg tålmodighet og også åpnet for å tenke nytt om hvordan jeg løser en oppgave. Hvordan jeg kan bruke et foto som inspirasjon og gjøre det om til mitt personlige maleri. Føler jeg har vokst mye på disse månedene kurset har vart.

Det har vært mange oppgaver, men utrolig spennende. Jeg kan anbefale dette kurset på det varmeste.

Oddny O. Olaussen

- Vi slipper å bli sammenlignet med andre


Det har absolutt skjedd noe med hvordan jeg ser og opplever abstrakt kunst etter dette kurset. Jeg har blitt mer oppmerksom på formene i naturen rundt meg, men også på fargene. Jeg er blitt dristigere i fargebruken og tør mye mer enn før. Du har gitt tilbakemeldinger, lærdom og erfaring som gjør at jeg tror mer på meg selv og det jeg lager. Jeg er ikke lenger så hjelpeløs, men er blitt bedre i stand til å vurdere eget arbeid.

Du oppmuntrer alle til å finne sitt eget uttrykk. Vi slipper å bli sammenlignet med andre. Alle oppmuntres, du finner alltid noe å rose oss for! Samtidig får vi ideer til hvordan maleriet kan bli enda bedre. Det er så viktig, denne formen for oppmuntring! Du får meg til å kjenne at jeg har faktisk noe å bidra med, jeg også! Tusen takk, Siri!

Ingunn Brox

- Malegleden er tilbake igjen!


Jeg har gått på flere kurs hos Siri og lært veldig mye. Hun har lært meg masse om farger og fargeblanding, som gjør at jeg mye enklere får fargene til å harmonere. Nå bruker jeg kun primærfargene.

Siste kurs, Fra naturalistisk til abstrakt, var et kjempeflott malekurs. Du har vært veldig engasjert og til stede i alle dine tilbakemeldinger og du har sett hver enkelt i kurset. Du har, ved hjelp av din brede kunnskap, erfaring og ikke minst, formidlingsevne, fått meg til å stole mer på meg selv i maleprosessen. Dette har gitt meg masse nyttig ballast som jeg vil bruke framover. Malegleden er tilbake igjen 😊
Tusen takk!

Svanaug Anstad

- Siri er en god pedagog som forklarer grundig og forståelig


Kurset fra naturalistisk til abstrakt har vært et flott og nyttig kurs for meg. Jeg har fått «nøklene» til prosessen fra de naturalistiske formene til det abstrakte uttrykk. Siri er en god pedagog som forklarer grundig og forståelig hvordan former og farger skapes og fungerer sammen.

Jeg har gått mange male- og tegnekurs opp gjennom årene, men det er på Siri sine kurs jeg har lært mest om hvordan en god komposisjon gjøres i praksis og ikke minst hvordan bruke fargene.

Nina Fagereng

- Jeg følte at jeg ble sett, og det var god stemning i kursgruppen


Det jeg likte med Siri sitt kurs var hennes pedagogiske tilnærming og lange erfaring.

Vi fikk tydelige oppgaver som bygget naturlig på hverandre, fra det naturalistiske og over til det helt abstrakte. Noen oppgaver kunne virke utfordrende og frustrerende, men mottoet var hele tiden at: «Deri ligger masse læring» Og det var jo rett.

Jeg ble utfordret på mange plan. Det var god tid til fordypning i oppgavene, og det hjalp på den mentale prosessen som ble viktig. Mengden deltagere på kurset gjorde at vi fikk veldig personlige tilbakemeldinger underveis på FB, og i Zoom-møtene mellom modulene. Jeg følte at jeg ble sett, og det var god stemning i kursgruppen.

Jeg anbefaler virkelig dette kurset. Det setter i gang en spennende prosess og maleglede.

May Sandanger

- Jeg har hatt stort utbytte av kurset og er blitt inspirert til å jobbe videre med eget uttrykk


Dette kurset, har som tidligere kurs hos Siri, vært svært lærerikt og inspirerende. Hun har mye kunnskap som hun formidler på en forståelig og grundig måte, samtidig som hun utfordrer oss kursdeltakere til å gå ut av komfortsonen og kjente tankemønster. Det oppleves til tider krevende og frustrerende, men samtidig blir gleden desto større når jeg merker at jeg utvikler mine ferdigheter og tør å prøve nye veier.

Siri gir konstruktive tilbakemeldinger både gjennom innholdsrike kurskvelder og på FB, noe som er svært nyttig. Jeg lærer mye av å se hva de andre kursdeltakerne gjør. Jeg vil absolutt anbefale dette kurset til andre som ønsker å lære mer om det abstrakte uttrykket. Jeg har hatt stort utbytte av kurset og er blitt inspirert til å jobbe videre med eget uttrykk.

Håper det blir flere kurs med deg, Siri!

Tone Bråten

Disse referansene er etter kurset
"Fra naturalistisk til abstrakt"

Kunne du tenke deg å være med på neste kurs?
Nå kan du sette deg på venteliste og få beskjed når det blir satt opp nytt kurs.

- Siri har gitt meg maleglede og inspirasjon til å fortsette på egen hånd


Jeg har vert "digital elev" hos Siri. Startet med fargelære og videre kurs til det nåværende kurset; fra naturalistisk til abstrakt. Siri sine kurs kan jeg anbefale og gå god for. Hun underviser med "pedagogisk talekunst". Du får lære alle "kjøreregler" som hører med til å få et godt maleri. Dessuten blir vi kjent med gamle og nyere kunstnere sin malerier og deres teknikker. Det har åpnet en ny verden for meg å se andre sine bilder på. Siri har gitt meg maleglede og inspirasjon til å fortsette på egen hånd. Et uttrykk Siri sier ofte; "vi må tørre å leeege oss" (sørlandsk).

Tusen TAKK Siri for alle kursene og for at du følger oss opp i Facebook-gruppen i et helt år! 

Aud Jorunn

- Ser jo lys, skygge, fargenyanser og flater overalt!


Aller først, takk for et veldig flott kurs. Godt tilrettelagt, fin oppbygging steg for steg mot det abstrakte, og med grundige gjennomganger. Nå gleder jeg meg til å fortsette på egen hånd, prøve å videreføre og utvikle mitt eget uttrykk. Det blir jo SÅ spennende...

Og ettervirkninger, ja! Ser jo lys, skygge, fargenyanser og flater overalt (for ikke å snakke om trekanter og firkanter 🤣) - varig mén altså, men på en positiv måte. 

Tusen takk for meg - og takk for julegaven 😊

Vibe

- Entusiasme, glede og solid kompetanse.


Begrepet "Maleglede" passer veldig godt for deg 😃 du formidler masse entusiasme, glede og solid kompetanse. Så inspirerende, ivaretakende og kjekt å være med.

Kirsten Øgrey Tønnessen

 Les også disse referansene:

Få maks ut av maleriene